Santiagogangers

vrijdag 4 mei 2007

Dagverslag 4, 3 mei 2007

Carlepont-Goussonville, 150 km, weer veel zon (steeds warmer), ruim 20 graden en zeer zwaar met diverse stevige klimmetjes.

Na de geweldige maaltijd van gisteravond en het goede ontbijt van Jaspert met de eitjes van Nico vertrokken we vol goede moed voor onze vierde etappe. We hadden gezien in het schema dat er diverse cols in zaten maar dat het er zo in zou hakken hadden we niet verwacht. Alhoewel de spieren steeds strakker kwamen te staan en het hier en daar wat pijn begon te doen hebben we deze dag weer goed afgerond en kwamen we moe maar voldaan aan op de camping. Ook vandaag de eerste lekke band, gelukkig niet in volle afdaling alhoewel dat niet veel scheelde. Hans was de gelukkige en kreeg assistentie bij de reperatie van Piet. Wij, dat zijn Koos, Ad en Peter wachtten onder aan de afdaling om dan weer samen verder te gaan. Deze dag werd er wat minder gekletst, iedereen had de handen vol en was dus met zichzelf en de cols bezig.

De omgeving is en blijft prachtig, golvend boerenland, bossen en hier en daar een chateau. Wat opvallend is de verlatenheid van diverse dorpen, letterlijk geen kip op straat. Op de doorgaande wegen, meestal mijden we die, was het wel druk en kwamen de auto’s je met grote snelheden voorbij. De dag van morgen brengt in ieder geval Chartres met zijn historische centrum en wereldberoemde kathedraal. We beiginnen echter met een fikse klim vanaf de camping. Bon courage.

Tot morgen of…..



1 reacties:

  • Eindelijk weer wat dagverslagen. Na enkele dagen geen bericht is het weer leuk om jullie avonturen te lezen.
    Het wordt schijnbaar al wat zwaarder met die colletjes, maar dat is goed voor jullie!
    Succes met het vervolg en we lezen het wel weer.

    Erik en Marieke.

    Door Blogger Erik en Marieke, Op 4 mei 2007 om 20:52  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]



<< Homepage