Santiagogangers

maandag 21 mei 2007

(Laatste) dagverslag 19, 20 mei 2007

Triacastela-Santiago, 140 km, weer veel klimwerk, niets vlak, zwaar, koud.
Mission Accompliced.


We hebben het gehaald!!

Dachten we gisteren er nog twee dagen over te doen, de zoektocht naar een camping zorgde ervoor dat we de keuze maakten het vandaag af te ronden. En dat is dus gelukt.
Vol trots hebben we elkaar onder het plaatsnaambord Santiago gefotografeerd en elkaar gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal. Vervolgens ook Jaspert en Nico gelukgewenst, zij waren al op de camping.

Het spreekwoord “de laatste loodjes wegen het zwaarst”, werd vandaag eer aan gedaan. Hadden we gedacht vandaag zo’n 80 km te fietsen om dan maandag rustig te kunnen genieten van onze laatste kilometers naar Santiago, de praktijk was dus duidelijk anders. Het parcours was zeer pittig, geen enkele kilometer vlak, koud weer en veel wind. Kortom flink moeten werken, we kwamen dus ook vrij laat in Santiago aan.

Warm douchen en eten waren even belangrijker dan naar de kathedraal, dat doen we morgen na een poosje lekker uitslapen. (Als we tenminste mogen van Nico). Ook ons “certificaat” regelen alsook een groepsfoto staan dan op het programma. Nadat we gedoucht hadden, hebben we heerlijk gegeten en tevens de verjaardag van “onze” Belgische fietscompaan Jacques gevierd. We hadden hem uitgenodigd mee te eten en toen uitgebreid toegezongen met een lekker glas wijn in de hand.

Bij de maaltijd waren ook de vrouw en dochter van Ad die er mede voor gaan zorgen dat we alles over enkele dagen heel weer thuis hebben. Kortom gezellig met z’n allen deze prestatie gevierd.

Alle reisgenoten gingen content naar bed.



6 reacties:

  • Wij Ekkermuzikanten, willen jullie van harte feliciteren met het behalen van de eindstreep. Een fantastische prestatie!!!

    groetjes van ons allemaal.

    Door Blogger Unknown, Op 21 mei 2007 om 20:07  

  • Gefeliciteerd allemaal! Erg knap hoor! En pappie, we zijn allemaal trots op je! En natuurlijk blij dat je donderdag weer thuis bent!

    Liefs Sandra

    Door Blogger sandra, Op 21 mei 2007 om 22:14  

  • Iedereen van Nooit Gedacht, feliciteren jullie van harte met dit geweldige en vooral snelle resultaat.

    groetjes vanuit Gemert.

    Jacqueline.

    Door Blogger Jacqueline Verhofstad, Op 21 mei 2007 om 23:49  

  • hans van harte gefeliciteerd: Santiago halen da's hardstikke goed ruim 2400 km met veel klimwerk: petje af!!

    groeten

    Harrie en Maria

    Door Blogger Unknown, Op 22 mei 2007 om 13:33  

  • GEWELDIG MANNEN, en een welgemeend proficiat. Het had ons zeer verbaasd als het niet gelukt zou zijn, zeker met zo iemand als Hans in jullie midden. Geniet van jullie behaalde succes!
    Martien en Anny

    Door Blogger anny, Op 22 mei 2007 om 17:28  

  • Wij, gasten van de camping "Hutje op de Hei" willen jullie van harte feliciteren met het behalen van de eindstreep. Peter, d'n bouw van de garage schiet al op. Kom binnenkort maar eens op de koffie dan kun je alle sterke verhalen komen vertellen.

    Gr. Richard, Ingrid, Corné, Ingrid en Kids van "Hutje op de Hei".

    Door Blogger Richard en Ingrid, Op 24 mei 2007 om 15:53  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]



<< Homepage