Santiagogangers

dinsdag 8 mei 2007

Dagverslag 8, 7 mei 2007

Chateau Garnier-Bonnes, 144 km, veel bewolking, koud, regenachtig en een heel vervelende tegenwind.

Voor het gevoel van alle fietsers vandaag de zwaarste rit gehad. Alleen maar op en af, veel wind (tegen), koud en precies op 13,3 km een lekke band voor Hans.

Ook het vinden van fatsoenlijke plekjes voor een kop koffie valt hier in de binnenlanden niet mee. Voor jullie idee, we fietsen in een schuine lijn van Tours richting Bordeaux en dan naar Dax. Nu zitten we zo’n 140 km ten noordoosten van Bordeaux en morgen links ervan op gelijke hoogte.

Het landschap was prachtig, echter zo nu en dan weinig van kunnen zien door teveel bewolking. We kamperen vandaag op een camping a la ferme, een boerderijcamping. De “patroon”, de baas, toont veel belangstelling voor onze trip. We hebben vandaag een kleine reparatie aan de camper laten uitvoeren, het licht van de linker richtingaanwijzer werkte niet naar behoren. Nu weer prima in orde.

Het eten was vanavond weer prima, rijst met kip. Lekker! Hans plakt nu zijn beide banden en de anderen maken dankbaar gebruik van de warme douche. Het zal vanavond geen latertje worden.

Tot de volgende keer.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]



<< Homepage